Jouw ideale startracket! Wilson Pace V1.0

9 September 2024
Jouw ideale startracket! Wilson Pace V1.0

Verbeter je spel met het nieuwe Wilson Pace racket. Het racket is speciaal ontworpen voor de beginnende padelspelers die zijn/haar niveau met een gemakkelijk racket willen verhogen. Door de grote sweetspot behoud je ondanks minder nauwkeurige slagen de juiste balcontrole.  

Meer precisie en spin bij elke slag

De Wilson Pace rackets zijn uitgerust met de Sharp Hole Technology. Deze technologie creëert een extra grip op de bal. Dit resulteert in meer spin en precisie bij elke slag, waardoor het voor de beginnende padelspelers makkelijker wordt om meer diepte en variatie in hun spel aan te brengen en hun tegenstander te slim af te zijn.

Grote sweetspot

Het racket heeft dankzij zijn ronde bladvorm én groot slagoppervlak een grote sweetspot die de balcontrole maximaliseert. Voor beginnende spelers betekent dit dat ze de bal gemakkelijker op de juiste manier raken en zo hun prestaties maar ook hun zelfvertrouwen laten toenemen.  

Lange speelsessies

Ook is het racket ideaal voor langere speelsessies zonder vermoeide polsen of armen. Dit komt door het Fiberglass Frame en lage dichtheid van de kern. Dit zorgt namelijk voor veel demping en comfort waardoor dit, in combinatie met de flexibliteit en zachtheid, elke slag soepel laat aanvoelen.  

De nieuwe Wilson Pace V1 is ideaal voor de startende speler die hun techniek en zelfvertrouwen wil laten toenemen en zo zijn/haar speelervaring plezierig maakt. Bekijk hieronder de rackets of shop de volledige collectie voor beginnende padelspelers van Wilson.

/

Tags:
  • release
  • padelrackets
  • wilson