Het lichtste padelracket voor volwassenen wereldwijd!

16 October 2024
Het lichtste padelracket voor volwassenen wereldwijd!

HEAD introduceert vol trots de HEAD One Ultralight, het nieuwste model in haar collectie en ontworpen om de sport voor altijd te veranderen. Met een gewicht van slechts 300 gram is dit officieel het lichtste padelracket voor volwassenen op de markt. Door dit racket wordt het spelen van een potje padel gemakkelijker en comfortabeler.

Perfect voor beginners en recreatieve padellers

De HEAD One Ultralight is het perfecte racket voor beginners en recreatieve padellers. Het lichte gewicht zorgt voor minder belasting op de arm waardoor je gemakkelijker de controle over je racket kunt behouden. Dit maakt het racket ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een optimale speelervaring en hun techniek naar een hoger niveau willen brengen.

HEAD One Ultralight: Lichtste padelracket op de markt

Het lichte gewicht van de HEAD One Ultralight is tot stand gekomen door verschillende aanpassingen die HEAD in het ontwerp heeft doorgevoerd. Het slagoppervlak van het racket is voorzien van 12k carbon. Dit draagt niet alleen bij aan het lichte gewicht maar zorgt ook voor een optimaal balgevoel. Ook heeft HEAD het ontwerp van het racket vernieuwd. Het vernieuwde ontwerp bestaat uit een ronde bladvorm en verlengde grip. Deze 2 vernieuwingen zorgen voor extra ondersteuning en meer controle over je slagen. Dit maakt het eenvoudiger om je techniek te verbeteren.

De HEAD One Ultralight bevat de beste technologieën

Naast de vernieuwde constructie is het racket uitgerust met de beste technologieën van HEAD. De Auxetic 2.0-technologie biedt een beter balgevoel, terwijl de Spin Surface-technologie de spin verbetert en zorgt voor meer grip op de bal. Dit biedt een groot voordeel voor spelers die graag spinballen in hun spel gebruiken. Of je nu een krachtige smash wilt slaan of de bal met veel effect wilt plaatsen, de Spin Surface-technologie geeft je de controle die je nodig hebt.

Voor de ultieme comfort heeft HEAD het racket voorzien van de Soft Butt Cap technologie, die trillingen absorbeert en vermindert. Dit betekent dat je minder impact voelt bij elke slag, wat zorgt voor meer comfort tijdens het spelen en helpt om blessures te voorkomen. Daarnaast is het racket uitgerust met Comfort Foam, dat niet alleen de comfort verhoogt maar ook de sweetspot vergroot.De HEAD One ultralight is beschikbaar in twee verschillende kleuren, namelijk wit en zwart. Zo kun je niet alleen je spel naar een hoger niveau brengen, maar er ook goed uitzien op de baan.

Is de HEAD One Ultralight net niet het juiste racket voor jou? Bekijk hier onze volledige collectie van HEAD padelrackets.

/

Tags:
  • release
  • padelracket
  • head
  • ultralight