Domineer het spel met de nieuwe HEAD Gravity rackets

10 September 2024
Domineer het spel met de nieuwe HEAD Gravity rackets

Verbeter je controle met de nieuwe HEAD Gravity padelrackets. Deze serie is speciaal ontworpen voor moderne spelers die elk schot, elk punt en elk veld willen domineren terwijl ze het spel beheersen! De innovatieve Auxetic 2.0 technologie zorgt voor een sensationele touch en gevoel, terwijl de grote sweetspot en ronde mal voor extra veerkracht zorgt.

Gravity Pro: Pure dominantie

De Gravity Pro 2024 is ideaal voor toernooispelers die elk schot willen domineren. De nieuwe Auxetic 2.0 technologie verbetert het gevoel en de verbinding met de bal. Daarnaast is het racket nu ook lichter en heeft het een lagere balans voor extra wendbaarheid en controle. Door de nieuwe upgrade heeft de Gravity Pro een nieuwe Spin Surface technologie voor extra balgrip en spin.  

Ook is het voorzien van de Soft Butt Cap technologie voor comfortabele grip en trilling demping. Terwijl de ronde vorm en het Control Foam de sweetspot en controle verbeteren, verbetert het hybride geweven slagoppervlak de nauwkeurigheid en het balgevoel.

Gravity Motion: Gemakkelijke balbeheersing

Door een lagere balans dan de vorige versie is de nieuwe Gravity Motion nog gemakkelijker te beheersen en biedt het meer controle. Hij bezit over dezelfde technologieën als de Gravity Pro terwijl hij maar liefst 10 gram lichter is. Het glasvezel slagvlak zorgt voor een zachte touch en gemakkelijke balbeheersing. De Gravity Motion is speciaal ontwikkelt voor de spelers die het spel onder controle willen houden.

Gravity Team: Perfecte mix van comfort en controle

Ook het Gravity Team racket is vernieuwd met de Auxetic 2.0 technologie waardoor het een perfecte mix van comfort en controle is. Het racket is speciaal ontworpen voor gemiddelde spelers die het spel willen controleren en is daarom voorzien van een nieuwe lichtere constructie met een lagere balans. Hierdoor is de wendbaarheid en controle verbetert en daarbij zorgt het glasvezel slagoppervlak voor meer comfort en een zacht balgevoel.

Gravity Team Light: Eén van de lichtste rackets

Met slechts een gewicht van 340 gram is de Gravity Team Light het lichtste model uit de serie en één van de lichtste padelrackets op de markt. Hierdoor is het comfortabel en gemakkelijk om mee te spelen. Dit maakt het racket dan ook ideaal voor gemiddelde spelers die het spel onder controle willen houden. Door de Graphene 360+ technologie is de flexibiliteit en het gevoel verbetert. Ook dit racket is voorzien van het Control Foam, glasvezel slagoppervlak en de ronde vorm waardoor de sweetspot én comfort is verbetert. 

/

Tags:
  • release
  • head
  • padelrackets